Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 19 Ιανουαρίου, 2018

Αποφάσισαν την αναγκαιότητα χρηματοδότησης του έργου «Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Αρχαίου Θεάτρου»


Η Δήμαρχος Αμφιτρίτη Αλημπατέ παίρνοντας το λόγο, είπε, ότι έθεσε υπόψη του δημοτικού συμβουλίου για συζήτηση το εκτός ημερησίας διάταξης θέμα: περί αναγκαιότητας ολοκλήρωσης του έργου, ενόψει της τουριστικής περιόδου για να εκταμιευτούν χρήματα μέχρι τέλος του έτους και με το δεδομένο ότι ολοκληρώθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση 5 Δεκεμβρίου 2017.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, καλείται σήμερα, να αποφασίσει την αναγκαιότητα χρηματοδότησης του έργου, από το Υπουργείο Ναυτιλίας, επιπλέον χρηματοδότηση για να εκτελεστεί το έργο. Σε επικοινωνία που είχε η Δήμαρχος και με την συνεργασία του ΟΛΝΕ, υπήρξε υπόσχεση μέσω του Γεν. Γραμματέα ότι το Υπουργείο Ναυτιλίας ότι θα δώσει επιπλέον χρηματοδότηση μέχρι τέλος του έτους 124.000,00 επιπλέον, από τα υπόλοιπα του ΠΔΕ ’17.

Ζήτησε λοιπόν μία απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο που θα ενισχύσει το αίτημα για την αναγκαιότητα της ολοκλήρωσης του έργου τους χειμερινούς μήνες, για να μας εκταμιεύσει τα 124.000. Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία (παρόν ψήφισε ο κ. Γιακουβάκης Μιλτιάδης) Την αναγκαιότητα χρηματοδότησης του έργου «Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Αρχαίου Θεάτρου»

Πηγή: διάυγεια.gr


Σχολιάστε

Kατηγορίες