Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 14 Μαρτίου, 2014

«Κρίση οικονομική, κρίση αξιών και ο ρόλος της γυναίκας», εκδήλωση με βασική ομιλήτρια την κ.Σοφία Βούλτεψη


Ο Δήμος Ερέτριας και ο Σύλλογος Γυναικών Αμαρύνθου και Περιχώρων, διοργανώνουν στις 21 Μαρτίου 2014, στις 18.30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Αμαρύνθου, εκδήλωση με θέμα: «Κρίση οικονομική, κρίση αξιών και ο ρόλος της γυναίκας».

Βασική ομιλήτρια στην εκδήλωση είναι η διακεκριμένη δημοσιογράφος και Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Σοφία Βούλτεψη.

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να παραβρεθείτε στην εκδήλωσή μας.


Σχόλια

  1. Αντιβούλτεψη's avatar

    Συγχαρητήρια στο Δήμο Ερέτριας και στο σύλλογο γυναικών Αμαρύνθου και περιχώρων. Κάλεσαν μια βουλευτή του «ναι σε όλα» να μας μιλήσει για την οικονομική κρίση. Ντροπή και αίσχος να καλείτε προδότες πολιτικούς που ευθύνονται για τις χιλιάδες αυτοκτονίες.


Σχολιάστε

Kατηγορίες