Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 25 Ιουλίου, 2012

Βυθίστηκε ταχύπλοο στην Ερέτρια


Το μεσημέρι της Τρίτης η Λιμενική Αρχή Ερέτριας, ενημερώθηκε από ιδιώτη, ότι στη θαλάσσια περιοχή νήσου Αγίας Τριάδας, εντόπισε οπτικά ημιβυθισμένο σκάφος και επιβαίνοντες να καλούν σε βοήθεια.

Άμεσα, κινητοποιήθηκαν από την οικεία Λιμενική Αρχή τα ιδιωτικά σκάφη «Λ.Α.Τ. 487», «ΦΑΛΑΝΞ. Γ» Λ.Χ. 7046, «ΙΩΝΑΘΑΝ» Λ.Χ. 7175, καθώς και περιπολικό όχημα του Λιμενικού Σώματος, στελέχη του οποίου διαπίστωσαν τη βύθιση του ταχύπλοου «ΙΩΑΝΝΑ» Λ.Ε. 1597 σε απόσταση 400 περίπου μέτρων από την ακτή.

Το ανωτέρω σκάφος διενεργούσε έλξη θαλασσίου καναπέ, μετέσσερις επιβαίνοντες, οι οποίοι κατάφεραν να βγουν στηνπλησιέστερη παραλία με τον θαλάσσιο καναπέ, ενώ ο χειριστής του ταχυπλόου κι ο συνεπιβάτης του βγήκαν στην ακτή κολυμπώντας.

Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ερέτριας.

Λιμενικό Σώμα


Σχολιάστε

Kατηγορίες