Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 7 Δεκεμβρίου, 2020

ΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ)


Το Νομικό Πρόσωπο «ΔΑΦΝΗΦΟΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ» του Δήμου Ερέτριας στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου σε Ερέτρια & Αμάρυνθο και την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στην Ερέτρια από τις ώρες 08:00 έως 14:00 μμ.

Τα σημεία παράδοσης θα είναι τα γραφεία του ΝΠΔΔ για τους δικαιούχους της Δ.Ε. Ερέτριας και το Δημαρχείο Αμαρύνθου για τους δικαιούχους της Δ.Ε. Αμαρύνθου

Για την μείωση του κινδύνου συγχρωτισμού πολλών ατόμων που επιβάλλεται για λόγους δημόσιας υγείας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού (COVID-19), οι δικαιούχοι κατά την προσέλευση τους στον ανοιχτό χώρο της διανομής θα πρέπει να φορούν μάσκα και να πειθαρχούν στις οδηγίες του προσωπικού της διανομής σε σχέση με την τήρηση αποστάσεων μεταξύ τους.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα ενημερωθούν έγκαιρα τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα, ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο και θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων ή στην περίπτωση που ο δικαιούχος ανήκει στις ευπαθείς ομάδες υγείας, άνω των 65 ετών ή κάτω των 65 ετών με υποκείμενο νόσημα), μπορεί να παραλάβει τρίτος, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (χωρίς το γνήσιο της υπογραφής και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας. Σε περίπτωση που κάποιος ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει εξαιτίας προβλημάτων υγείας η παράδοση τροφίμων θα γίνει στην οικία του ωφελουμένου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΟΥΜΑΡΗΣ

 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: