Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 25 Απριλίου, 2020

Νέα λαϊκή αγορά στο Δήμο Ερέτριας


Την Τετάρτη 22/04/2020 ελήφθη απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιου του Δήμου Ερέτριας για ίδρυση νέας λαϊκής αγοράς στην Ερέτρια ημέρα Σάββατο, αφού η λειτουργούσα Κυριακάτικη Αγορά δεν είχε τη νομιμότητα ώστε να διατίθενται νωπά προϊόντα.
Από την επομένη του Συμβουλίου έγινε και γίνεται αγώνας δρόμου από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η νέα λαϊκή αγορά να λειτουργήσει το ταχύτερο δυνατό, προκειμένου οι παραγωγοί να διαθέσουν τα προϊόντα τους και να καλυφθούν οι ανάγκες των δημοτών.

Κι ενώ οι διαδικασίες τρέχουν και το όλο θέμα είναι σε εξέλιξη, πληροφορήθηκε ο Δήμος Ερέτριας από το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας ότι υπάρχει επώνυμη καταγγελία από συνδικαλιστικά στελέχη παραγωγών και εμπόρων, των οποίων τα μέλη συμμετέχουν στην εν λόγω αγορά, με σκοπό να μην λειτουργήσει το προσεχές Σάββατο. Σε περίπτωση δε που λειτουργήσει, να χαρακτηριστεί παράνομη και να υποστούν κυρώσεις όσοι παραγωγοί συμμετάσχουν σε αυτήν δήλωσε ο Δήμαρχος. «Κύριοι καταγγέλοντες βιάζεστε, γιατί άραγε; Όλα θα γίνουν όταν πρέπει κι όπως πρέπει, στην ώρα τους. Μέχρι τότε σας συνιστούμε υπομονή» επεσήμανε ο Δήμαρχος Ιωάννης Δημητρόπουλος.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: