Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 14 Ιουλίου, 2019

Εγκρίθηκε η υποβολή πρότασης «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ερέτριας»


To δημοτικό συμβούλιο Ερέτριας ενέκρινε την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ της πρόσκλησης VIII για τη δράση με τίτλο: «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ερέτριας».

Την υποβολής πρότασης χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I της πρόσκλησης V για την εξεύρεση χώρου για την υλοποίηση μελέτης ανέγερσης ή επανάχρηση δημοτικών κτιρίων.

Την υποβολής πρότασης χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙI της πρόσκλησης ΙΧ για την πράξη με τίτλο «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Ερέτριας».

Αποδέχεται το ποσό χρηματοδότησης των 194.500,00€ για την πρόταση έργου/ων, προμήθειας/ων, μελετών ή/και υπηρεσιών και προτείνει την προμήθεια μεταλλικών περιφράξεων για τη λειτουργία παιδικών χαρών υφιστάμενων και μελλοντικών, καθώς είναι προαπαιτούμενο για τη χορήγηση πιστοποιητικού καταλληλότητας λειτουργίας, την προμήθεια κάδων κλπ.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: