Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 19 Απριλίου, 2019

Σε εργασίες βελτίωσης του προαύλειου χώρου του δημοτικού σχολείου Μαλακώντα προχωράει ο δήμος Ερέτριας


Τη Δευτέρα 14 Απριλίου 2019, κλιμάκιο Μηχανικών από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επισκέφτηκε το Σχολείο του Μαλακώντα Ερέτριας και έκανε αυτοψία στον αύλειο χώρο του Σχολείου.

Πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις του χώρου, παρουσία της Δημάρχου κ. Αμφιτρίτη Αλημπατέ και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι εκπαιδευτικοί ανέλυσαν τις ανάγκες των μαθητών και τις προτάσεις τους στους μηχανικούς, για τη διαμόρφωση του αύλειου χώρου, ώστε να είναι λειτουργικός, αισθητικά αναβαθμισμένος και να καλύπτει τις αναγκες και την ασφάλεια των Νηπίων και των μαθητών του Δημοτικού που φοιτούν λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι ο Μαλακώντας δεν έχει άλλο ελεύθερο χώρο για την καθημερινή άθληση των παιδιών και των νέων.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Μηχανολόγος- Μηχανικός δημότης μας, από το Μαλακώντα, Ντούρμας Στράτος, ο οποίος εργάζεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο οποίος διεκδίκησε με επιμονή τη χρηματοδότηση του έργου της διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του σχολείου προβάλλοντας την αναγκαιότητά του.

Το έργο εντάχθηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας και χρηματοδοτήθηκε με το ποσό των 60.000 €.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: