Έδωσαν τα χέρια στην παραλία τις Αμαρύνθου ο υποψήφιος δήμαρχος Ερέτριας Νίκος Γουρνής με των απόστρατο τις πολεμικής αεροπορίας Νίκο Χασιώτη.
Άλλη μία υποψηφιότητα για το συνδυασμό του Νίκου Γουρνή και όπως μαθαίνουμε έρχονται και άλλες εξίσου δυνατές.
Μια μικρή αλλά ουσιαστική διευκρίνηση: ΑΠΌΤΑΚΤΟΣ και Όχι «Απόστρατος» ο εν λόγω υποψήφιος, μιάς και αποτάχθηκε απο την Πολεμική Αεροπορία με Δικαστική Απόφαση του Αεροδικείου για πλείστα Πειθαρχικά αλλά και Ποινικά παραπτώματα….προτείνω να το ερευνήσετε λίγο, αξίζει.
By: Alex on 4 Μαΐου, 2019
at 1:55 μμ
Μια μικρή αλλά ουσιαστική διευκρίνηση: ΑΠΌΤΑΚΤΟΣ και Όχι «Απόστρατος» ο εν λόγω υποψήφιος πρώην υπαξιωματικός, μιάς και αποτάχθηκε απο την Πολεμική Αεροπορία με Δικαστική Απόφαση του Αεροδικείου για πλείστα Πειθαρχικά αλλά και Ποινικά παραπτώματα….προτείνω να το ερευνήσετε λίγο, αξίζει.
By: Alex on 4 Μαΐου, 2019
at 1:58 μμ