Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 14 Ιουνίου, 2018

Γιορτή αποφοίτησης μαθητών Γ’ Γυμνασίου Ερέτριας


Με μια όμορφη και λιτή γιορτή, που οργάνωσαν ο σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, σε συνεργασία με το σύλλογο διδασκόντων του Γυμνασίου Ερέτριας , οι μαθητές της Γ! Τάξης αποχαιρέτησαν τα Γυμνασιακά θρανία για να συνεχίσουν στα επόμενα σχολικά τους βήματα.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε σε παραλιακό ξενοδοχείο της Ερέτριας, όπου οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σύντομο οπτικό υλικό από τα δρώμενα και τα γεγονότα της σχολικής χρονιάς που πέρασε και από το πολύ σημαντικό πρόγραμμα << ERASMUS PLUS >> που και με τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής έχει αναλάβει για δεύτερη φορά το Γυμνάσιο Ερέτριας, ενώ στη συνέχεια οι μαθητές έπαιξαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος και απόλαυσαν εδέσματα και αναψυκτικά, προσφορά του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Η παρουσία της Δημάρχου Ερέτριας Αμφιτρίτης Αλημπατέ που ως εκπαιδευτικός υπηρέτησε για πολλά χρόνια στο ίδιο σχολείο, ενθουσίασε και συγκίνησε τους μαθητές και τους παριστάμενους γονείς.

<< Κανείς δεν μας χαρίζει τίποτα και χρειάζεται αγώνας και κόπος στο ταξίδι αυτό, να είστε δυνατοί και να πιστεύεται στις συνέργεις, όπως αυτή όπου εκπαιδευτικοί , σύλλογοι γονέων, Δημοτική αρχή και φορείς συνεργάστηκαν, για να δημιουργήσουν τις καλύτερες προυποθέσεις στην εκπαίδευση, και στην εξέλιξη σας >>

Κλείνοντας την ομιλία της η Δήμαρχος ευχαρίστησε προσωπικά την Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Άννα Καραμπατσώλη, το εκπαιδευτικό προσωπικό, και το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, για τις καλές τους υπηρεσίες και την προσφορά τους ευχόμενη υγεία και καλή πρόοδο για τους μαθητές.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: