Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 28 Μαρτίου, 2018

Αποφασίστηκε η Σύσταση Επιτροπής για το όνομα του Δήμου


Το Δημοτικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη του τα παραπάνω, μετά από διαλογική συζήτηση, Αποφασίζει κατά Πλειοψηφία (κατά ψήφισαν ο κ. Μίγγος Δημήτριος, ο κ. Βράκας Ιωάννης και η κ.Καραμπέτσου Ασημίνα) Υπέρ ψήφισαν οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων (Πρόεδρος Τ.Κ. Άνω Βάθειας Αργύρης Νικόλαος και ο Πρόεδρος Τ.Κ. Σέττας Κοκκάλας Γεώργιος) Ο κ. Βίλας Προκόπιος και ο κ. Καραδήμος Δημήτριος είχαν αποχωρήσει πριν την ψηφοφορία του θέματος.

1. Αναγνωρίζει το δίκαιο αίτημα των 5 συλλόγων
2. Τη σύσταση επιτροπής που θα διερευνήσει και θα διεκδικήσει στο υπουργείο την δυνατότητα και κάτω από ποίες προϋποθέσεις της σύνθετης ονομασίας του δήμου Ερέτριας σε Δήμο Ερέτριας – Αμαρυνθίων με έδρα την Ερέτρια και ιστορική έδρα την Αμάρυνθο.
Η επιτροπή θα αποτελείται από τη Δήμαρχο, τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Αμαρύνθου, την κα Παπαγγελή και εφόσον επιθυμεί ο κος Γουρνής με μέλος της παράταξής μετά από σχετικό έγγραφο- ερώτημα που θα του απευθύνει η Πρόεδρος και εκπρόσωπο των συλλόγων της Δ.Κ Αμαρυνθίων, που θα υποδείξουν μετά από νόμιμες διαδικασίες οι Σύλλογοι.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: