Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 4 Μαρτίου, 2018

Δημοτικό Συμβούλιο 02 – 03 – 2018 (Βίντεο)


ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου»

Λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 96 παρ. 3 του Ν. 3463/2006 που ορίζει ότι «Αν μετά από δύο συνεχείς προσκλήσεις το συμβούλιο δεν έχει απαρτία, συνεδριάζει ύστερα από Τρίτη πρόσκληση και λαμβάνει αποφάσεις μόνο για τα θέματα που είχαν εγγραφεί στην αρχική ημερήσια διάταξη, εφόσον τα μέλη που είναι παρόντα αποτελούν το ένα τρίτο (1/3) τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών του»
και το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, καλείστε να προσέλθετε στην 5η Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του έτους 2018, του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερέτριας, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Ερέτριας, την 2η Μαρτίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της 3ης Τακτικής Συνεδρίασης (Πρόσκληση με αρ. πρωτ. 1362/09.02.2018), η οποία δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη απαρτίας και έχουν ως εξής:

  1. Περί έγκρισης πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «κατασκευή Μόνωσης Δώματος και Ράμπας ΑΜΕΑ κτιρίου Δημαρχείου Δήμου Ερέτριας»
  2. Περί έγκρισης πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής τού έργου «Συντήρηση Πέτρινου Δημοτικού Σχολείου Αμάρυνθου»
  3. Περί έγκρισης πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση Παραλιακού Τμήματος Οδού Αρχαίου Θεάτρου»
  4. Υποβολή πρότασης στην πρόσκληση 075 του ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» του Άξονα Προτεραιότητας 03 «Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης της επιχειρηματικότητας», συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΤΠΑ για την πράξη με τίτλο: «Δημιουργία Ολοκληρωμένων Τουριστικών Προσβάσιμων Θαλάσσιων Προορισμών Δήμου Ερέτριας».
  5. Περί έγκρισης 1ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού για το έτος 2018 του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την Επωνυμία «Ο Δαφνηφόρος Απόλλων»
  6. Περί Έγκρισης Έκθεσης Δ’ Τριμήνου 2017 για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την Επωνυμία «Ο Δαφνηφόρος Απόλλων»
  7. Περί ορισμού μελών για την συγκρότηση Πρωτοβάθμιου και Δευτεροβάθμιου Συμβουλίου Επιθεώρησης Θεάτρων-Κινηματογράφων έτους 2017.
  8. Περί ανανέωσης επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΦΟΥΣΕΚΑ

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: