Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 20 Ιανουαρίου, 2018

Συνέντευξη στον ΑΤΤΙΚΑ TV από την Δήμαρχο ΕρέτριαςΣυνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΤΤΙΚΑ TV παραχώρησε την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου η Δήμαρχος Ερέτριας Αμφιτρίτη Αλημπατέ μετά από πρόσκληση του σταθμού που εξειδικεύεται στα Δημοτικά δρώμενα όλης της χώρας.

Η δήμαρχος είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τις εξελίξεις και τις αλλαγές γενικά στην τοπική αυτοδιοίκηση και βέβαια σχετικά για τον Δήμο Ερέτριας στον οποίο αφιερώθηκε και ο περισσότερος χρόνος της συνέντευξης.

Στα ολοκληρωμένα έργα υποδομής, που αφορούν το περιβάλλον , τα σύγχρονα κτίρια για τα νέα σχολεία, την αναστήλωση και επαναλειτουργία του Αρχαίου θεάτρου,τις αναπλάσεις στις 6 Δημοτικές Κοινότητες, στις μελέτες και στα προγράμματα που είναι σε εξέλιξη, αλλά και στα προβλήματα καθημερινότητας με ιδιαίτερη έμφαση στις συνεχείς δράσεις στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων με το έργο που επιτελείτε μέσω του Νομικού προσώπου του Δήμου, περιστράφηκε και εξελίχτηκε η συζήτηση με τη Δημοσιογράφο, στην εκπομπή της απογευματινής ζώνης ενημέρωσης ζωντανά στις 18.00 με επανάληψη στις 21.00.

Ευχαριστώντας τη δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού, η Δήμαρχος εξήρε το ρόλο των ΜΜΕ

Και τόνισε τη σημασία για αντικειμενική και ουσιαστική ενημέρωση που συμβάλουν στην ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων των πολιτών.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: