Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 20 Νοεμβρίου, 2017

Eμβολιασμός παιδιών και εφήβων ρομά στο Δήμο Ερέτριας


Υπο την αιγίδα του Νομικού Προσώπου του Δήμου, Δαφνηφόρος Απόλλων, πραγματοποιήθηκε σήμερα εμβολιασμός παιδιών και εφήβων Ρομά, στο χώρο του Νομικού Προσώπου, σε συνέχεια ανάλογων εμβολιασμών που έχουν πραγματοποιηθεί από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Κλιμάκιο της Δ/νσης Υγιεινής της Περιφέρειας Χαλκίδας, το Τμήμα Πρόνοιας ,σε συνεργασία με τον Αγροτικό ιατρό Ερέτριας ,πραγματοποίησαν 50 εμβολιασμούς.

Η δράση εντάσσεται στο χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ Πρόγραμμα ένταξης και εκπαίδευσης παιδιών Ρομά του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συντονιστής του Προγράμματος για την Εύβοια είναι ο κοινωνιολόγος – εγκληματολόγος κ. Χαινάς Ευάγγελος.

Στον εμβολιασμό εκτός απο τη Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Νομικού προσώπου, κ. Μεταξά Νίκο, παρεύρεθησαν ο Διευθυντής της Δ/νσης Υγιεινής, κ. Λαγός Βασίλης, ο Γ. Γραμματέας της Ομοσπονδίας ΠΑΝΟΣΕΡ, κ. Μπάτζαλης Αντώνης, ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλήνων Ρομά, κ. Δημοσθένης Νικολάου, το Δ.Σ. του Συλλόγου και εκπρόσωπος της κοινότητας Ρομά, κ. Λευτέρης Μήτρου και πλήθος γονέων των παιδιών που εμβολιάζονταν εκφράζοντας την ανακούφιση τους για τη δράση αυτή της πρόληψης σοβαρών νοσημάτων.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: