Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 9 Φεβρουαρίου, 2017

Κοπή πίτας από την ΔΕΥΑ Ερέτριας για τη νέα χρονιά


Την πίτα τους  για τη νέα χρονιά έκοψαν την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση της ΔΕΥΑ του Δήμου Ερέτριας,  σε μια σεμνή τελετή στα γραφεία της επιχείρησης στην Ερέτρια.

Αφού έκαναν τον αγιασμό και έλαβαν την ευλογία  για υγεία και καλές εργασίες, για τη νέα χρονιά,  από τον Ιερέα της Ενορίας του Αγ. Νικολάου, αντάλλαξαν ευχές  και ο Πρόεδρος της επιχείρησης, κ. Ιωάννης  Λάμπρου έκοψε την πίτα εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου βραβεύοντας  δύο τυχερούς εργαζόμενους με ένα συμβολικό χρηματικό ποσό.

Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι  κ.Δ.Μίγγος, κ.Α.Καραβάς, ο Δημοτικός Σύμβουλο

κ. Γ. Παρασκευάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου κ.Ν.Μεταξάς

Ο Αντιπροέδρος της Δ.Κ. Ερέτριας κ. Ν.Αρβανίτης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Αμαρύνθου κ.Δ.Καραδήμος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Σέττας κ. Γ. Κοκκάλας, το μέλος του Δ.Σ.της ΔΕΥΑΕ κ. Ο. Κόλλιας, η Προϊσταμένη του γραφείου προγραμματισμού  κ.Ι.Μπόκαρη, ο Ειδικός Σύμβουλος, κ. Σ. Περήφανος  όπως επίσης και ο εξ. συνεργάτης της ΔΕΥΑΕ κ. Ν.Γούναρης.

Η Δήμαρχος  ευχήθηκε στο Δ.Σ. και τους εργαζόμενους υγεία, επάρκεια αγαθών, και καλή δύναμη για τη νέα χρονιά .

Με την γνώση και την εμπειρία που διαθέτει και ως προηγούμενη Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕ για τα θέματα της, αναφέρθηκε στην πρόοδο και στην αλλαγή που υπάρχει τόσο στα χρόνια όσο και στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρηση , εξέφρασε τις ευχαριστίες για το νέο Δ.Σ. και τους εργαζόμενους και τόνισε την μεγάλη σημασία που έχει για όλο το Δήμο η λειτουργία της, αφού εκτός από το κύριο έργο της ύδρευσης και αποχέτευσης, πάντα με τον μηχανολογικό εξοπλισμό και το τεχνικό προσωπικό που διαθέτει συνδράμει και δίνει λύσεις όπου και οποία στιγμή της ζητηθεί .

Στο ίδιο κλίμα ο Πρόεδρος κ. Ι. Λάμπρου εξήγησε, ανέλυσε και με περισσότερα τεχνικά στοιχεία την κατάσταση, τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό για καλύτερη λειτουργία αλλά και για τα σημαντικά τεχνικά έργα υποδομής, όπως αυτό του Βιολογικού καθαρισμού της Αμαρύνθου που είναι σε εξέλιξη, της Ερέτριας που βρίσκεται στην φάση της ένταξης για χρηματοδότηση, της έγκρισης χρηματοδότησης του δικτύου της Τ.Κ. Άνω Βάθειας και επίσης της τελικής φάσης ένταξης προς χρηματοδότηση του έργου αλλαγής των αμιαντοσωλήνων της Δ.Κ. Ερέτριας.

Κλείνοντας  ευχαρίστησε και αυτός από την πλευρά του για την συνέπεια και την εργατικότητα τους, κάνοντας μνεία και  στην περίοδο των πρόσφατων χιονοπτώσεων και κακών καιρικών φαινομένων που με υπερβάλλοντα ζήλο, διάνοιξαν δρόμους και πρόσφεραν την βοήθεια τους όπου υπήρχε ανάγκη..

 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: