Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 8 Φεβρουαρίου, 2017

Έναρξη από την ΔΕΥΑ Ερέτριας εργασιών κατασκευής συνδέσεων καναλωτών με το δίκτυο Αποχέτευσης οικισμών Αμαρύνθου – Γυμνού


deyae

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Στα πλαίσια της εξέλιξης του Έργου «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΟΥ» η ΔΕΥΑΕ αρχίζει  άμεσα  την 8η Φεβρουαρίου 2017 τις  εργασίες για την κατασκευή των αναμονών για τις συνδέσεις των κτισμάτων  και των κατοικιών με το κεντρικό σύστημα αποχέτευσης ακαθάρτων στους οικισμούς Καλλιθέα και Γυμνό.

Για τον σκοπό αυτό θα διανειχθούν εγκάρσια  ορύγματα κατά μήκος της κεντρικής επαρχιακής οδού Καλλιθέας – Γυμνού. Οι εργασίες εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν τον Απρίλιο του 2017.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι  η Περιφέρεια Ευβοίας έχει προγραμματίσει τη συντήρηση του ασφαλτοτάπητα του επαρχιακού δικτύου Αμαρύνθου – Γυμνού, θεωρείται επιβεβλημένο να προηγηθούν οι εργασίες σύνδεσης των αναμονών του δικτύου αποχέτευσης.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και θα γίνουν οι αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ανεμπόδιστη μετακίνηση των πολιτών.

Ζητούμε εκ των προτέρων την κατανόησή σας.

Ο Πρόεδρος

ΔΕΥΑ Ερέτριας

Ιωάννης Λάμπρου

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: