Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 25 Ιανουαρίου, 2017

Ανακοίνωση δασικών χαρτών Π.Ε. Εύβοιας


Ενημερώνουμε τους δημότες όλων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Ερέτριας ότι αναρτήθηκαν οι Δασικοί Χάρτες του συνόλου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας σε ειδικό διαδικτυακό τόπο της ιστοσελίδας της ΕΚΧΑ Α.Ε. και συγκεκριμένα στη διαδρομή, https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/InfoF1_Page.aspx.

Καλούμε κάθε δημότη να λάβει γνώση, μέσω της προαναφερόμενης διαδρομής της ιστοσελίδας της ΕΚΧΑ Α.Ε., προκειμένου να πληροφορηθεί εάν η έκταση που τον ενδιαφέρει έχει δασικό ή μη χαρακτήρα. Οι αντιρρήσεις αφορούν αποκλειστικά την αμφισβήτηση του χαρακτήρα ή της μορφής των εμφανιζόμενων στο δασικό χάρτη, εκτάσεων.

Η υποβολή των αντιρρήσεων και η πληρωμή του ειδικού τέλους είναι δυνατή μόνον ηλεκτρονικά, στον ειδικό δικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων, της ιστοσελίδας της ΕΚΧΑ Α.Ε. και συγκεκριμένα στη διαδρομή https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/InfoDasika_Page.aspx , με τη συμπλήρωση σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας, εντός αποκλειστικής προθεσμίας εξήντα (60) ημερών.

Η ημερομηνία έναρξης υποβολής των αντιρρήσεων είναι η Δευτέρα 06-02-2017 και λήξης η Πέμπτη 06-04-2017.

Ιδιαιτέρως, για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στο εξωτερικό, η παραπάνω προθεσμία παρατείνεται κατά 20 ημέρες, και συνεπώς η καταληκτική ημερομηνία λήξης των αντιρρήσεων είναι η Τετάρτη 26-04- 2017. Για την ενημέρωση του περιεχομένου του αναρτημένου δασικού χάρτη καθώς και τον τρόπο υποβολής αντιρρήσεων, η Δ/νση Δασών Ευβοίας θα λειτουργήσει Σημεία Υποστήριξης της Ανάρτησης του Δασικού Χάρτη (ΣΥΑΔΧ) καθ’ όλη τη διάρκεια του χρονικού διαστήματος υποβολής των αντιρρήσεων.

Η Δήμαρχος Αλημπατέ Αμφιτρίτη

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: