Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 9 Νοεμβρίου, 2016

Επίδομα 1.000 ευρω από τον ΟΑΕΔ στους πρώην εργαζόμενους του HOLIDAYS IN EVIA


Την χορήγηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης απο τον ΟΑΕΔ ύψους χιλίων ευρώ (1.000,00 €) ανά εργαζόμενο της επιχείρησης με την επωνυμία «ΕΣΤΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ -ΤΕΧΝΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥ- ΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με δ.τ. «HOLIDAYS IN EVIA» προβλέπει απόφαση του υπουργείου Εργασίας Ειδικότερα εγκρίνεται η χορήγηση από τον ΟΑΕΔ εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης ύψους χιλίων ευρώ (1.000,00 €) ανά άνεργο της επιχείρησης με την επωνυμία «ΕΣΤΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ -ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ – ΤΕΧΝΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με το δ.τ. «HOLIDAYS IN EVIA», που πληροί τις προϋποθέσεις, για να λάβει επίδομα ανεργίας, καθώς και σε κάθε μισθωτό της ως άνω εταιρίας που μέχρι τη δημοσίευση της απόφασης έχει ασκήσει το δικαίωμα επίσχεσης.

Η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης θα γίνει μετά την προσκόμιση καταλόγου από το σωματείο των εργαζομένων, και σχετικού ελέγχου από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, βάσει του οποίου θα προκύπτει η εργασιακή σχέση με την εταιρία και η τυχόν άσκηση του δικαιώματος επίσχεσης εργασίας εκ μέρους του εργαζόμενου, στον οποίο θα αναγράφονται τα εξής στοιχεία:

  1.  Το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο κάθε δικαιούχου.
  2.  Ο αριθμός της αστυνομικής του ταυτότητας ή ο αριθμός διαβατηρίου προκειμένου περί αλλοδαπών.
  3.  Ο αριθμός μητρώου κοινωνικής του ασφάλισης (AMΚΑ).
  4.  Ο αριθμός του φορολογικού του μητρώου (ΑΦΜ).
  5.  Ο αριθμός του ατομικού ή κοινού τραπεζικού λογαριασμού του (με πρώτο όνομα του δικαιούχου της ως άνω οικονομικής ενίσχυσης), καθώς και του Διεθνούς Αριθμού Τραπεζικού Λογαριασμού του (ΙΒΑΝ).

Δικαιούχοι της οικονομικής ενίσχυσης, οι οποίοι δεν έχουν συμπεριληφθεί στον κατάλογο δικαιούνται να υποβάλουν σχετική αίτηση θεραπείας στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ.

Στην ανακοίνωσή του  το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας επισημαίνει τα εξής:
Το Εργατικό Κέντρο παρακολουθεί  από κοντά τις εξελίξεις στα εν λόγω Ξενοδοχεία και αναμένει την καινούργια συνάντηση που θα καθοριστεί στο Υπουργείο Εργασίας, έπειτα από την κατάθεση εγγράφων που ζήτησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου από τους ιδιοκτήτες και την διαχειρίστρια Εταιρία.
Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: