Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 21 Σεπτεμβρίου, 2016

Πρόσκληση σύγκλησης τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (23 Σεπτεμβρίου 2016)


ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου»

Στη συνεδρίαση θα παρευρίσκονται : ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Μπακογιάννης Κωνσταντίνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας κ. Σπανός Φάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αργύρης Δημήτριος, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παπαναστασίου Μίνα και άλλοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, καθώς και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ερέτριας.

Θα συζητηθούν έργα στο Δήμο Ερέτριας υπό εξέλιξη, υπό χρηματοδότηση καθώς και άλλα αναγκαία προς υλοποίηση έργα. Λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, καλείστε να προσέλθετε στην 19η δημόσια τακτική συνεδρίαση του έτους 2016, του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερέτριας, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Ερέτριας, την 23η Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:30 μ.μ., για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

  1. Έγκριση μελέτης : «Αποχέτευση Ομβρίων Δ.Κ. Αμαρυνθίων». Εισηγητής : Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ερέτριας.
  2. Ανάγκη απασχόλησης των οδηγών του Φο.Δ.Σ.Α. και στα οχήματα αποκομιδής απορριμμάτων του Δήμου. Εισηγητής : Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ερέτριας.
  3. Αίτημα του Δήμου Ερέτριας για την υπαγωγή της ακίνητης περιουσίας του Δήμου στις στρατηγικές επενδύσεις. Εισηγητής : Η Δήμαρχος, κ. Αλημπατέ Αμφιτρίτη.
  4. Έγκριση 9 ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικ. Έτους 2016 (σχετική η 112/2016 Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής). Εισηγητής : Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, κ. Αλημπατέ Αμφιτρίτη.
  5. Διοργάνωση εκδήλωσης υποδοχής Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας – Ψήφιση πιστώσεων για έξοδα φιλοξενίας. Εισηγητής : Η Δήμαρχος, κ. Αλημπατέ Αμφιτρίτη.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΦΟΥΣΕΚΑ

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: