Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 6 Σεπτεμβρίου, 2016

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου (9 Σεπτεμβρίου)


c043f-dimos-logo

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου»

Λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, καλείστε να προσέλθετε στην 18η δημόσια τακτική συνεδρίαση του έτους 2016, του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερέτριας, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Ερέτριας, την 9 η Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:30 μ.μ., για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

  1. Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης του έργου: «Ανέγερση 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερέτριας». Εισηγητής : Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ερέτριας.
  2. Εκδίκαση ένστασης του Ντοβίνου Ευάγγελου, αναδόχου του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις Δρόμων Πυρόπληκτων Οικισμών Δ.Ε. Αμαρυνθίων» κατά του 1ου ΑΠΕ και του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου. Εισηγητής : Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ερέτριας.
  3. Καθορισμός Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Δ.Ε. Αμαρυνθίων, βάσει του άρθρου 4 του Ν. 4264/2014. Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, κ. Λάμπρου Ιωάννης.
  4. Υποβολή πρότασης χρηματοδότησης της Πράξης με τίτλο: «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ερέτριας», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Εισηγητής : Η Δήμαρχος, κ. Αλημπατέ Αμφιτρίτη.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΦΟΥΣΕΚΑ

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: