Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 19 Αυγούστου, 2016

Ερέτρια: Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ στις 20 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία


Εκδηλώσεις του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή σε Δήλεσι, Χαλκίδα, Ιστιαία, Σπερχειάδα

Πολιτική εκδήλωση διοργανώνει η κομματική οργάνωση Ερέτριας του ΚΚΕ, το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 8μμ, στην κεντρική πλατεία της Ερέτριας.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Ασημίνα Καραμπέτσου, μέλος της τομεακής επιτροπής Εύβοιας του ΚΚΕ.

Σε ανακοίνωση της τομεακής επιτροπής Εύβοιας του ΚΚΕ επισημαίνεται: Καμιά ανοχή – Καμία υποταγή στην αντιλαϊκή πολιτική. Υπάρχει άλλος δρόμος: Λαϊκή συμμαχία για τη λαϊκή εξουσία.

Με το σύνθημα «Αγώνας, γνώση, τόλμη, αντοχή – Να προχωράς κι εσύ, καθώς προβαίνει μπρος η Ιστορία, Ναζίμ Χικμέτ», έχουν ξεκινήσει οι εκδηλώσεις του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», σε όλη την Ελλάδα.

Εκδηλώσεις του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», πραγματοποιούνται στο Δήλεσι στην κεντρική πλατεία στις 28 Αυγούστου. Σημειώνεται ότι η Ασημίνα Καραμπέτσου ήταν ομιλήτρια στο Δήλεσι το Μάρτη, σε εκδήλωση της ΟΓΕ Τανάγρας που έγινε στο ΚΑΠΗ.

Στη συνέχεια, εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 16 και 17 Σεπτέμβρη, στο κεντρικό Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» στη Χαλκίδα, στο Πάρκο Βούρκου.

Τέλος, εκδηλώσεις του Φεστιβάλ της ΚΝΕ, πραγματοποιήθηκαν στις 28 Ιουλίου στην Ιστιαία, στο πλαίσιο των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων.

«Δε θα κάνουμε τη χάρη στους εκμεταλλευτές μας, να μας ρίχνουν στο σκοτάδι, να ξεχάσουμε το χτες που ανοίγει το δρόμο για το σήμερα, να καταπιούμε αμάσητα τα χυδαία ψέματά τους για όλη την πορεία της ταξικής πάλης», τόνισε σε ομιλία της η Γεωργία Πύθουλα, γραμματέας του συμβουλίου περιοχής αν. Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, σε εκδήλωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στη Σπερχειάδα, που πραγματοποίησε η ΤΟ Φθιώτιδας της ΚΝΕ. «Έχουν τεράστια σημασία τα πολιτικά συμπεράσματα από τη μελέτη συνολικά της Ιστορίας, ειδικότερα του ΔΣΕ, για την ταξική πάλη σήμερα», σημείωσε η ομιλήτρια.

Περισσότερες πληροφορίες στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις

1. www.rizospastis.gr/story.do?id=9004281

2. www.youtube.com/watch?v=yAHjFkkAO1Y

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: