Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 20 Ιουλίου, 2016

Ερέτρια: Επίδομα αφερεγγυότητας θα δοθεί στους εργαζόμενους στο «Holidays in Evia & Eretria Village Hotels»


Όπως ανακοίνωσε το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, την Πέμπτη 14 Ιουλίου έγινε συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Ανδρέα Νεφελούδη και υπηρεσιακούς παράγοντες, με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Στέφανο Μπασινά και τον Πρόεδρο και την Γενική Γραμματέα των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Εύβοιας Λεωνίδα Γκότση και Μαρία Ανάγνου – Παρών στην συνάντηση ήταν και ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας τους […]

Έγινε πλήρη ενημέρωση για τις τραγικές καταστάσεις που βιώνει μεγάλο μέρος των Ξενοδοχοϋπαλλήλων της Εύβοιας και για το κλείσιμο μεγάλων Ξενοδοχειακών μονάδων, αφήνοντας εκατοντάδες εργαζόμενους στο δρόμο απλήρωτους, ανασφάλιστους, μέσα στη πείνα, στη φτώχεια και την ανέχεια.

Ειδικότερα για το θέμα των εργαζομένων στο HOLIDAY IN EVIA και ERETRIA VILLAGE δρομολογήθηκε να τους δοθεί το επίδομα αφερεγγυότητας.

Ακολούθως την Παρασκευή 15 Ιουλίου έγινε συνάντηση με την Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, όπου της έγινε η ενημέρωση για τα προαναφερόμενα προβλήματα και θα της παραδοθεί φάκελος από το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Εύβοιας για όλα τα Ξενοδοχεία που παρουσιάζουν τεράστια προβλήματα.

Ο ενιαίος αγώνας όλων απέναντι στις πολιτικές που εξαφανίζουν την μικρομεσαία τάξη, η οργάνωση του αγώνα χωρίς δογματισμούς και περιχαρακώσεις συνεχίζεται με εντεινόμενους ρυθμούς, για την πλήρη ανατροπή τους, με κύριο γνώμονα τον άνθρωπο και όχι τους αριθμούς.

Advertisement

Σχόλια

  1. Αφού δεν πληρώνουν τα ξενοδοχολαμόγια και έχουν βγάλει τα λεφτά τους έξω για να ναι και ασφαλή, ας πληρώσει το Ελληνικό κράτος τους εργαζόμενους! Έτσι θα πάει μπροστά η οικονομία και θα αυξηθούν τα έσοδα του κράτους και των Δήμων! Βρε κάντε τους ντού και πάρτε τους τα όλα από τα συγκεκριμένα ξενοδοχολαμόγια!!!!


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: