Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 28 Ιουνίου, 2016

Εκδήλωση λήξης του σχολικού έτους στο Γυμνάσιο Ερέτριας


Την Τετάρτη, 22-6-2016 και ώρα 8.30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στον προαύλειο χώρο του Γυμνασίου Ερέτριας εκδήλωση λήξης του σχολικού έτους, με παράλληλη παρουσίαση των προγραμμάτων και των δράσεων του σχολείου.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πρόγραμμα Erasmus+ που υλοποιείται κατά τα έτη 2015-2017, για τα πολιτιστικά εκπαιδευτικά προγράμματα «Διάζωμα-Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας» και «Πρόσφυγες», καθώς και για την εφημερίδα του Γυμνασίου Ερέτριας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η δήμαρχος Ερέτριας, κ. Αμφιτρίτη Αλημπατέ, ο Δ/ντης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας, κ. Κυριτσόπουλος Δημήτριος, ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών θεμάτων, κ. Καπενεκάς Γεώργιος, ο πρώην Δ/ντης Δ/θμιας Εκπαίδευσης, κ. Κεραμάρης Εμμανουήλ, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Σταματούκος Σπυρίδων, ο πρόεδρος του Ν.Π. «Δαφνηφόρος Απόλλων», κ. Μεταξάς Νικόλαος και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ερέτριας. Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι Cantus Firmus, ντουέτο για τσέλο και μπάσο, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Ερέτριας πρόσφερε εδέσματα στους προσκεκλημένους.

Χορηγοί της εκδήλωσης υπήρξαν τοπικοί επαγγελματίες και ιδιώτες, καθώς και το οινοποιείο «Λύκος».

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: