Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 6 Μαρτίου, 2016

Το Γυμνάσιο Ερέτριας μέ το Erasmus+ στη Φιλανδία


Η ελληνική αντιπροσωπεία κατά την άφιξή της στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» (από αριστερά:Καρπούζου Μαρίνα, Καραμπατσώλη Άννα-διευθύντρια, Λυμπέρη Θεοδώρα-project leader, Σβώλου Μαρία, Νικολή Ίρις, Τσιριμώκου Ελίσα, Ρέτσα Μελπομένη)

Η ελληνική αντιπροσωπεία κατά την παρουσίαση του προγράμματος (από αριστερά: Λυμπέρη Θεοδώρα, Νικολή Ίρις, Σβώλου Μαρία, Τσιριμώκου Ελίσα, Ρέτσα Μελπομένη, Καρπούζου Μαρίνα)

Αναμνηστική φωτογραφία κατά το πέρας των εργασιών στο σχολείο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε πως το σχολείο μας, που υλοποιεί κατά τα έτη 2015-2017 ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ , πραγματοποίησε εκπαιδευτικό ταξίδι στη Φινλανδία και φιλοξενήθηκε στο σχολείο της φινλανδικής πόλης Lahti, κατά το χρονικό διάστημα από 18/2/2016 έως και 25/2/2016. Εκεί οι μαθήτριες: Καρπούζου Μαρίνα, Τσιριμώκου Ελίσα, Ρέτσα Μελπομένη, Σβώλου Μαρία και Νικολή Ίρις φιλοξενήθηκαν από οικογένειες μαθητών του φινλανδικού συνεργαζόμενου σχολείου Lahden yhteiskoulu και γνώρισαν το φινλανδικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Τις μαθήτριες συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί κ. Καραμπατσώλη Άννα, διευθύντρια του Γυμνασίου Ερέτριας και Λυμπέρη Θεοδώρα, project leader του Erasmus+. Παράλληλα, η ελληνική αντιπροσωπεία ξεναγήθηκε στο Ελσίνκι και επισκέφθηκε το Μουσείο φυσικής ιστορίας της πόλης. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι μαθήτριες παρουσίασαν το θέμα της Ελλάδας, με το οποίο συμμετέχουν στο πρόγραμμα: «Από το σταφύλι στο κρασί».

Αξίζει να σημειωθεί πως στους εκπροσώπους εκπαιδευτικούς των συνεργαζόμενων στο πρόγραμμα χωρών (Γερμανίας, Φινλανδίας, Ιταλίας και Ισλανδίας) προσφέρθηκε κρασί Μαλαγουζιά, ευγενική χορηγία του Avantis Estate και της οικογένειας Μούντριχα.

Γενική άποψη του σχολείου

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: