Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 4 Φεβρουαρίου, 2016

Κοπές πιττών στον Δήμο Ερέτριας


«Φλουρί» για τον Δήμο Ερέτριας μπορεί να ‘ναι ο καλός εαυτός του καθενός και οι συλλογικότητες

Το έθιμο της κοπής της βασιλόπιττας, με σεβασμό στην παράδοση,  συνεχίστηκε και φέτος. Ως αφορμή συνεύρεσης  φίλων, γειτόνων, συναδέλφων  και ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, ως ανάγκη ανανέωσης των μεταξύ μας δεσμών, για να ευχηθούμε και να μας αντευχηθούν –ιδιαίτερα σε καιρούς δύσκολους και αγωνιώδεις- την «καλή χρονιά».

Η Δήμαρχος Αμφιτρίτη Αλημπατέ, ανταποκρινόμενη στις σχετικές προσκλήσεις, παρέστη στις εκδηλώσεις κοπής της πίττας της  Ενορίας  Αγίου Νικολάου Ερέτριας, της Ενορίας Παναγίας Παραβουνιώτισσας Ερέτριας, της Ενορίας Αγίου Ιωάννη Αμαρύνθου, του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Αμαρύνθου «Ταβιθά», της  Ομάδας  Εθελοντών Διασωστών – Δασοπυροσβεστών Αμαρύνθου & Καλλιθέας &  Άνω Βάθειας «η Αμαρυνθία Άρτεμις», του Συλλόγου Γυναικών Αμαρύνθου & Περιχώρων, του Πολιτιστικού & Μορφωτικού  Συλλόγου Ερέτριας «Κων/νος Κανάρης», του  Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Δήμου  Ερέτριας «Η Μέδουσα», του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Αμαρύνθου, του Συλλόγου Χειμερινών Κολυμβητών Ερέτριας «Ποσειδών». Καθώς βεβαίως και στην κοπή της πίττας του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Ερέτριας (τόσο στη Δημ. Ενότητα Ερέτριας όσο και στη Δημ. Ενότητα Αμαρυνθίων), της ΔΕΥΑΕ και της Δημ. Κοινότητας Γυμνού, των ΚΑΠΗ Ερέτριας και Αμαρύνθου.

Ευχόμενη «υγεία και δύναμη για τη νέα χρονιά». Ευχαριστώντας πολιτικούς και υπηρεσιακούς συνεργάτες καθώς και τα μέλη των ενεργών τοπικών συλλογικοτήτων, για τη μέχρι τώρα συνεργασία. Επισημαίνοντας  ότι «οφείλουμε όλοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας –ο καθένας στον τομέα του– ώστε να δημιουργήσουμε ξανά τις προϋποθέσεις και το πλαίσιο που θα μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε μπροστά». Και δεσμευόμενη ότι «από πλευράς Δημοτικής Αρχής, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν τα πολλά προβλήματα και να γίνουν σταθερά βήματα προς τη βιώσιμη ανάπτυξη του Δήμου».

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: