Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 26 Ιανουαρίου, 2016

Εγκρίθηκε η Μελέτη αποκατάστασης και συντήρησης δομικών υλικών του Αρχαίου Θεάτρου Ερέτριας


arxaiotheatro.jpg

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Σήμερα 26/01/2016 μία νέα σελίδα γράφεται για την πόλη μας!

Σήμερα είναι μία γιορτή για τον πολιτισμό μας και την αρχαία Ελληνική κληρονομιά!

Μία σημαντική νίκη στη μάχη για την πλήρη αποκατάσταση του Αρχαίου Θεάτρου της Ερέτριας !

Ένα όραμα να σώσουμε τον ιερό χώρο που με την αναστήλωση και πλήρη αποκατάστασή του θα μπορούσε και πάλι μια μέρα να φιλοξενήσει παραστάσεις και πολιτιστικά δρώμενα που θα γέμιζαν φως στο λίκνο του πολιτισμού μας!

Από τότε ξεκίνησε μία συνεχή προσπάθεια του Διαζώματος, του κ. Σταύρου Μπένου, των αρχαιολόγων και μελετητών κ. Κώστα Μπουκάρα , κ. Νίκης Αποστόλου και Φωτεινής Μπέλλιου κι όλων των μελών του Διαζώματος που συμμετείχαν, ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος, ώστε να πραγματοποιηθεί το κοινό μας όραμα!

Η επιστήμη και η γνώση από την μία κι ο εθελοντισμός και η αγάπη για τον πολιτισμό από την άλλη , με σκληρή δουλειά μας έφεραν σήμερα σε μία καταλυτική στιγμή για το Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας!

Με την σημερινή έγκριση που δόθηκε από το ΚΑΣ για τις μελέτες αποκατάστασης και συντήρησης δομικών υλικών του αρχαίου θεάτρου της Ερέτριας που εκπονήθηκαν από τους προαναφερόμενους , ήρθε η επιβράβευση η ικανοποίηση και η επιτυχία μιας συλλογικής και σκληρής προσπάθειας ετών.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και τιμή ευχαριστούμε και είμαστε ευγνώμονες τόσο στο Δ.Σ του Διαζώματος, όσο και στην Κατερίνα Παππά που άνοιξε τον κουμπαρά του Αρχαίου Θεάτρου, σε όλους τους φορείς & συλλόγους της πόλης μας, στη τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και σε κάθε πολίτη χωριστά που έβαλε ένα μικρό αλλά σημαντικό λιθαράκι τόσα χρόνια με τη δική του συμβολή, & σε όλους τους χορηγούς αυτού του μεγάλου έργου!
δεσμευόμαστε ακόμη μία φορά ότι θα είμαστε αρωγοί κάθε μικρής και μεγάλης προσπάθειας κίνησης πρωτοβουλίας και δράσης, έως και το τελικό στάδιο της ολοκλήρωσης του έργου!

Πηγή: Μέδουσα Ερέτριας

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: