Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 29 Οκτωβρίου, 2015

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Ερέτριας


Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων των ενδιαφερομένων για τη συμμετοχή τους στα Τμήματα Δια Βίου Μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ερέτριας με νέα καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ερέτριας, το οποίο υπάγεται στο Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους για την έναρξη προγραμμάτων διά βίου μάθησης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα εκπαιδευτικά τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η προσκόμιση φωτοαντίγραφου της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Τα προσφερόμενα προγράμματα είναι 25ωρα ή 50ωρα. Η ένταξη στα τμήματα μάθησης γίνεται ανάλογα με την επιλογή του αντικειμένου μάθησης από τους ενδιαφερόμενους, τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτών και τηρείται σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία υποβολής της αίτησης. Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν έως δύο Εκπαιδευτικά Προγράμματα, με σειρά προτεραιότητας.
Υπογραμμίζεται ότι τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες (άνω των 18 ετών) άνεργους και εργαζόμενους, νέους, φοιτητές κ.λπ. ανεξαρτήτως φύλου, μορφωτικού επιπέδου, χώρας καταγωγής, θρησκείας ή τόπου διαμονής, με μόνη προϋπόθεση το ενδιαφέρον τους για γνώση και ενεργό συμμετοχή.
Τα μαθήματα παρέχονται δωρεάν, ενώ με την ολοκλήρωσή τους θα παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης, την οποία συνυπογράφουν ο Δήμος Ερέτριας, η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.

Η αίτηση μπορεί να υποβληθεί με τους ακόλουθους τρόπους:

  • αποστέλλεται σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση kdvm907@gmail.com  είτε
  • παραδίδεται ιδιοχείρως στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο ΔΑΦΝΗΦΟΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ» του Δήμου Ερέτριας, Τιμοκράτους Φανοκλέους 1, (Κτίριο Παιδικού Σταθμού Ερέτριας), τηλ. 22290-60605 και 22290-60630, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Η αίτηση και το αρχείο που περιλαμβάνει τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα http://www.dafniforosapollon.gr και σε έντυπη μορφή στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο ΔΑΦΝΗΦΟΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ».
Η παράταση δίνεται εξαιτίας του αυξημένου ενδιαφέροντος των δημοτών για τη συμμετοχή τους στα τμήματα Διά Βίου Μάθησης και αποσκοπεί στη διευκόλυνσή τους.
Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: