Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 5 Οκτωβρίου, 2015

Απογοήτευση και ανησυχία για τα σκουπίδια!


Προσφάτως είχαμε εκφράσει την απογοήτευση μας αλλά και την ανησυχία μας για την επικρατούσα κατάσταση που δημιούργησαν ασυνείδητοι πολίτες, οι οποίοι αφήνουν κάθε λογής σκουπίδια στο Δήμο μας στην ύπαιθρο.

Κάναμε έκκληση προς τις αρχές της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και όλους τους φορείς, και πολίτες της πόλης, να λάβουν δράση για έγκαιρη πρόληψη ή κάποια απόφαση σε αυτό το ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα που υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής, τη δημόσια υγεία των πολιτών και επιβαρύνει το φυσικό μας περιβάλλον, επειδή κάποιοι ασυνείδητοι άφησαν τα σκουπίδια τους, τα μπάζα τους στις άκρες των δρόμων πλησίον του Σαρανταπόταμου αλλά και εντός του ποταμού και κατά μήκος του δρόμου πίσω από το νεκροταφείο. Καλέσαμε το Δημοτικό Συμβούλιο Ερέτριας να μεριμνήσουν άμεσα για το καθαρισμό της περιοχής και να αρχίσουν έρευνες για εντοπισμό των παρανομούντων και επιβολή παραδειγματικών χρηματικών προστίμων.

Ως δείγμα ενεργειών απάντησαν με δελτίο τύπου το οποίο αναρτήθηκε και διαδικτυακά και έκανε μνεία ότι ο Δήμος καθάρισε δημοτικούς χώρους σε όλο το Δήμο, Συντηρήθηκαν όλα τα υδροστόμια και επισκευάστηκαν όσα από αυτά έχρηζαν συντήρησης, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, ότι καθαρίστηκε ο Σαρανταπόταμος στη Δημοτική Ενότητα Αμαρύνθου και παρακάλεσαν τους δημότες Ερέτριας να μην ρίχνουν μπάζα και αστικά απορρίμματα στα ρέματα του Δήμου. Εμείς στην περιπολία μας δεν διαπιστώσαμε τίποτα από όλα αυτά!!! Αντιθέτως τα σκουπίδια πολλαπλασιάστηκαν στις άκρες των δρόμων παραπλεύρως του Σαρανταπόταμου αλλά και εντός, όπως επίσης και στο δρόμο πίσω από το νεκροταφείο, συνέπεια και η Σαββατιάτικη βραδινή φωτιά, όπου περίοικοι ειδοποίησαν μέλη της ομάδας Αμαρύνθια Άρτεμις το βράδυ του Σαββάτου 3/10/2015 και ώρα 23:30 για φωτιά σε σκουπίδια πίσω από το νεκροταφείο και άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας ασυρματικά και η ομάδα μας προσέτρεξε στο σημείο με τριμελές πλήρωμα και ένα όχημα και πολύ σύντομα απέτρεψε τα χειρότερα! τυχαία ή θελημένη η φωτιά….? Τα δε υδροστόμια στην περιοχή της Αμαρύνθου παραμένουν ακριβός ως είχαν εδώ και χρόνια.

Αντιθέτως τα σκουπίδια πολλαπλασιάστηκαν….
Όλοι εμείς ζούμε εδώ…. Θέλουμε τον τόπο μας χωματερή…???

Πηγή: Δασοπυροσβεστεςαμαρύνθου.blogspot.gr/

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: