Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 17 Ιουνίου, 2015

Διεξαγωγή Ημερών Καριέρας και στο Δήμο Ερέτριας


Διεξαγωγή Ημερών Καριέρας στο Δήμο Ερέτριας για την πράξη  «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας στο Νομό Εύβοιας»

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Ευβοϊκή Πρωτοβουλία για την Απασχόληση και την Ανάπτυξη» στο πλαίσιο της υλοποίησης της πράξης «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας στο Νομό Εύβοιας» που συγχρηματοδοτείται από το Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013 του ΕΣΠΑ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) σε συνεργασία με το ΕΚΠΕΘΕ & το Δήμο Ερέτριας διοργανώνουν δύο Ημέρες Καριέρας.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19.06.2015 και ώρα 17:00-21:00  και το Σάββατο 20.06.2015  ώρα 10:00-14:30 και 17:00-20:00 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας (Αίθουσα Εκδηλώσεων).

Οι ημέρες καριέρας θα προσφέρουν τη  δημιουργία ευκαιριών για την ανάπτυξη δικτύων και συνεργασιών μεταξύ της Α.Σ. και τοπικών φορέων (εργοδότριες επιχειρήσεις, επιμελητήρια και ενώσεις εργοδοτών, δήμοι, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών εύρεσης ανθρώπινου δυναμικού, κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης κ.λπ.).

Επίσης, βασικός στόχος των εκδηλώσεων είναι να δημιουργηθούν ευκαιρίες καριέρας, δηλαδή συναντήσεις ανέργων με υποψήφιους εργοδότες και στελέχη επιχειρήσεων που εξασφαλίζουν την άμεση επαφή μεταξύ των επιχειρήσεων και του ανθρώπινου δυναμικού που αναζητά εργασία.

Τέλος, θα παρουσιαστούν εισηγήσεις από έγκριτους ακαδημαϊκούς, επιστήμονες στο πεδίο της επιχειρηματικότητας, της κοινωνικής οικονομίας και της αγοράς εργασίας καθώς και παρεμβάσεις στελεχών επιχειρήσεων – εκπροσώπων παραγωγικών τάξεων και φορέων της κοινωνίας των πολιτών που γνωρίζουν τα θέματα της οικονομίας, της επιχειρηματικότητας και της εύρεσης εργασίας-απασχόλησης.

Το έργο «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας στο Νομό Εύβοιας» υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013 του ΕΣΠΑ, και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ). 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ – 20.06.2015

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: