Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 25 Φεβρουαρίου, 2015

Ανακύκλωση στο σχολείο


Παρουσιασιάστηκε στο χώρο εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού σχολείου Ερέτριας το πρόγραμμα Ανακύκλωσης απορριμάτων που από κοινού μαθητές, διδάσκοντες και φορείς εφαρμόζουν με μεγάλη επιτυχία.

Μας δίδαξαν στην ουσία οι μαθητές όλη την διαδικασία της ανακύκλωσης και κομπόστοποιησης και μέσω διαδραστικών και εποπτικών μέσων την πολύ μεγάλη σημασία και τα ωφέλη που προκύπτουν για το περιβάλλον και την καθημερινότητά μας, αναβαθμίζοντας τελικά την ποιότητα  ζωής μας.

Ο Δήμος Ερέτριας, αρωγός πάντα σε τέτοιες πρωτοβουλίες και ειδικά όταν αυτές ξεκινούν από τον χώρο της παιδείας, παρέστη δια της Δημάρχου και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου στην εκδήλωση, επιβραβευοντας μάλιστα και με ένα ποδήλατο, συμβολικό αλλά και πρακτικό δώρο, τον μαθητή ή μαθήτρια με την καλύτερη επίδοση στο πρόγραμμα.

Μας γεμίζουν ελπίδα και αξίζουν πραγματικά τα συγχαρητήρια και την στήριξή μας οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι φορείς που πραγματοποιούν τέτοιες δράσεις που δείχνουν έμπρακτα το σεβασμό στο περιβάλλον και μας κάνουν καλύτερους πολίτες.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: