Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 1 Ιανουαρίου, 2015

Βράβευση Επιτυχόντων Μαθητών σε ΑΕΙ & ΤΕΙ


Με μεγάλη επιτυχία οργανώθηκε τη Κυριακή 28/12/2014 στην αίθουσα Δ.Σ. Ερέτριας η απονομή Αναμνηστικών Διπλωμάτων στους μαθητές των Λυκείων του Δήμου Ερέτριας που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά το σχολικό έτος 2013-2014.

Παρευρέθησαν οι νέοι φοιτητές, οι οποίοι ήταν πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, γονείς και εκπαιδευτικοί καθώς και οι Διευθυντές των δύο Λυκείων του Δήμου, η κα Γότα Ελένη Διευθύντρια Λυκείου Ερέτριας και ο κος Διακογεωργίου Διευθυντής Λυκείου Αμαρύνθου.

Η Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι των Τοπικών Συμβουλίων απένειμαν στους μαθητές χειροποίητη περγαμηνή από πηλό, με το έμβλημα του Δήμου (τριήρης) όπου με χρυσά γράμματα αναγράφεται η διαχρονική ρήση «Αιέν Αριστεύειν», ως προτροπή της Δημοτικής Αρχής στους νέους σ’όλη τους την ζωή.

Η Δήμαρχος αφού συγχάρηκε τους νέους φοιτητές, με συγκινητικά λόγια ως εκπαιδευτικός αλλά και ως μητέρα όπως η ίδια κατέθεσε, τους μίλησε για τις ευθύνες τους ως νέα γενιά και ως νέοι επιστήμονες προς την κοινωνία και την πατρίδα, ειδικά στην σύγχρονη εποχή της κρίσης καθώς αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον.

Επιπλέον ζήτησε από τους νέους να είναι ενεργοί πολίτες συμμετέχοντας με παραγωγικό διάλογο και με κατάθεση νέων ιδεών, δηλώνοντας ότι η συμμετοχή τους θα ωφελήσει και τους ίδιους και την σωστή ανάπτυξη του Δήμου.

Τέλος, παρατέθηκε μπουφές με γλυκά και αναψυκτικά. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με θερμές ευχές από όλους για «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!»


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: