Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | Νοέμβριος 21, 2014

Πρόσκληση Σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου – 21η Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση


Ελληνική Δημοκρατία - Νομός Ευβοίας - Δήμος Ερετρίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ
Ταχ.Δ/νση : Αρχαίου Θεάτρου 1
Τ.Κ. : 34008 Ερέτρια
Πληροφορίες : Τσιλίκουνα Κανέλλα
Τηλ : 22293 50113, 22293 50125
Fax : 22290 62218

Ερέτρια 19-11-2014
Αριθ. Πρωτ.12589

 

ΠΡΟΣ
Την κ. Δήμαρχο
Τους κ. Δημοτικούς Συμβούλους
Τους Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων
Τους Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων
Τον Εκπρόσωπο Τοπικής Κοινότητας
Τον Πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Νέων

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου»

Λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 καλείστε να προσέλθετε στην  21η δημόσια τακτική  συνεδρίαση του έτους 2014 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερέτριας που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος  στην  Ερέτρια  την 24 η Νοεμβρίου  2014  ημέρα  Δευτέρα  και ώρα 18:00  μ. μ  για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα  παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 1. Ορισμός δημοτικού συμβούλου μέλους της επιτροπής βεβαίωσης καλής εκτέλεσης Π.Δ 28/80 άνω των 2.934,00€. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος  Δημοτικού Συμβουλίου.
 2. Συγκρότηση συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.) Δήμου Ερέτριας. €. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος  Δημοτικού Συμβουλίου.
 3. Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής  Διαβούλευσης Δήμου Ερέτριας .Εισηγητής ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.
 4. Συγκρότηση επιτροπής για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων. Εισηγητής ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.
 5. Καθορισμός καταληκτικής ημερομηνίας για την υποβολή αιτήσεων ανανέωσης αδειών επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών. Εισηγητής: ο κ. Μίγγος Δημήτριος
 6. Καθορισμός ποσοστού επί του ημερήσιου δικαιώματος επαγγελματιών πωλητών και παραγωγών που προσέρχονται στους χώρους λαϊκών αγορών  που θα αποδίδεται στον Δήμο Ερέτριας. Εισηγητής: ο κ. Μίγγος Δημήτριος
 7. Ορισμός Ορκωτών  Λογιστών  για το έλεγχο χρήσης 2014. Εισηγήτρια :Η Προϊσταμένη της Οικονομικής Υπηρεσίας.
 8. Τροποποίηση Προϋπολογισμού έτους 2014. Η Προϊσταμένη της Οικονομικής Υπηρεσίας.
 9. Αποδοχή δωρεάς  ενός αγροτεμαχίου ιδιοκτησίας Πνευματικού Στυλιανού. Εισηγήτρια: η Δήμαρχος κα Αμφιτρίτη Αλημπατέ.
 10. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος  έτους 2014. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Λάμπρου Ιωάννης.
 11. Αποδοχή μελέτης με τίτλο «Συντήρηση Πέτρινου Σχολείου Αμαρύνθου», προϋπολογισμού 11.984,00 με ΦΠΑ 23%. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Λάμπρου Ιωάννης.
 12. Αποδοχή μελέτης του έργου «Συνολική βελτίωση και ανάπλαση του εμπορικού κέντρου  οικισμού Γυμνού με προϋπολογισμό 635.896,00 και τρόπος εκτέλεσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Λάμπρου Ιωάννης
 13. Υποβολή πρότασης στο μέτρο 322 «Ανακαίνιση και Ανάπτυξη των χωριών  του Προγράμματος  « Αγροτική Ανάπτυξη  της Ελλάδος 2007-2013» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Εισηγητής: ο Αντιδήμαρχος κ. Λάμπρου Ιωάννης.
 14. Αποδοχή μελέτης του έργου « Αγροτικής Οδοποιίας  Δ.Ε. Αμαρυνθιών έτους 2014» Προϋπολογισμού 614.811,00 και τρόπος εκτέλεσης. Εισηγητής: ο Αντιδήμαρχος κ. Λάμπρου Ιωάννης.
 15. Υποβολή πρότασης στο μέτρο 321 « Βασικές υπηρεσίες για την οικονομία και τον αγροτικό πληθυσμό» του προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» του Υπουργείου Ανάπτυξης  και Τροφίμων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Λάμπρου Ιωάννης.
 16. Αποδοχή 2ου ΑΠΕ του έργου « Κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Δήμου Ερέτριας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Λάμπρου Ιωάννης.
 17. Άνοιγμα τραπεζικού ειδικού λογαριασμού για την κατάπτωση υπέρ του Δήμου Ερέτριας των εγγυήσεων καλής εκτέλεσης του έργου: «Ασφαλτόστρωση Αγροτικού δρόμου Αμμουδιώτισσα–Ξηροβούνι» λόγω της οριστικής έκπτωση του αναδόχου «ΑΙΓ ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ». Εισηγητής : ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Λάμπρου.
 18. Έγκριση της υπ’αριθμ.12/2014 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής περί « Αιτημάτων Κλαδέματος δέντρων». Εισηγητής: ο Αντιδήμαρχος κ. Λάμπρου Ιωάννης.
 19. Καθορισμός εξόδων παράστασης Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου  του ΝΠΔΔ του Δήμου Ερέτριας  με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ,ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ» με το διακριτικό τίτλο «Ο ΔΑΦΝΗΦΟΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ». Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ .Μεταξάς Νικόλαος.
 20. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 25/2014 απόφασης του Διοικητικού  Συμβουλίου του ΝΠΔΔ του Δήμου Ερέτριας  με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ,ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ» με το διακριτικό τίτλο «Ο ΔΑΦΝΗΦΟΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ», περί Κατάρτισης σχεδίου προϋπολογισμού έτους 2015 .  Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ .Μεταξάς Νικόλαος.
 21. Λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση συλλόγων περί παραχώρησης χώρων για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων «Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Λάμπρου Ιωάννης.
 22. Λήψη απόφασης περί μη καταβολής παραβόλου για άδεια ταφής .Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος του  Δημοτικού Συμβουλίου

Μιλτιάδης Γιακουβάκης

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: