Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 21 Οκτωβρίου, 2014

Σταματούν τα δρομολόγια Ερέτρια – Ωρωπός απο 1η Νοέμβρη


Την Παρασκευή 17-10-2014 συνεδρίασε η Επιτροπή για το θέμα του επικείμενου κλεισίματος της πορθμειακής γραμμής Ερέτριας-Ωρωπού από 1ης Νοεμβρίου, που συνεστήθη με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας κου Σπανού Φάνη και των Περιφερειακών Συμβούλων κ.κ Αργύρη Δημήτριου και Στουπή Νικόλαου.

Η εν λόγω επιτροπή κατόπιν συζήτησης αποφάσισε ομόφωνα:

  1. Να προσκαλέσει τους πλοιοκτήτες της παραπάνω αναφερόμενης πορθμειακής γραμμής μέσα από λεπτομερή διάλογο, να βρεθεί αποδεκτή λύση για την απρόσκοπτη συνέχιση των δρομολογίων της γραμμής και τους χειμερινούς μήνες.
  2. Να συγκαλέσει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής , η οποία έχει λάβει ανάλογη σχετική απόφαση, τις Δημοτικές Αρχές Ερετρίας και Ωροπού, το Επιμελητήριο Εύβοιας, εκπρόσωπο των πλοιοκτητών και εκπρόσωπο της Συντονιστικής Επιτροπής των Πολιτών σε ευρεία σύσκεψη για τον συντονισμό των ενεργειών προς λύση του προβλήματος
  3. Να αιτηθεί συνάντησης με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, ώστε να βρεθεί, μέσω υφιστάμενων διαδικασιών ή και κατόπιν νομοθετικής ρύθμισης, η πλέον συμφέρουσα λύση για τους πολίτες της Εύβοιας και την ανάπτυξη του Νομού.

Επίσης συζήτησε και αποφάσισε για το ρόλο και την λειτουργία της ως Επιτροπής παρακολούθησης συνολικά των ακτοπλοϊκών συνδέσεων ζεύξεων της Εύβοιας και κατέληξε σε συγκεκριμένα μέτρα οργανωτικού χαρακτήρα.

Πηγή:  ΕύβοιαΘέμα
Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: