Αναρτήθηκε από: kolspyros | 10 Μαΐου, 2010

Ξεκίνησε η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης.


Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ένα από τα έργα που θα προσθέσει στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της Ερέτριας είναι και το δίκτυο ύδρευσης που δυστυχώς είναι και ανεπαρκές και πεπαλαιωμένο και ακατάλληλο γιατί αποτελείται από αμιαντοσωλήνες.

Η εργασία αντικατάστασης θα ξεκινήσει από την αρχαίου θεάτρου κατεβαίνοντας προς την παραλία και τμηματικά θα αντικατασταται το δίκτυο βόρεια αυτής .Το υπόλοιπο δίκτυο θα αντικατασταθεί στην δεύτερη φάση του έργου.

Δυσάρεστη έκπληξη ήτανε ένα μικρό ατύχημα με τον αγωγό που έσπασε κατά την διάρκεια των εργασιών και άφησε για λίγες ώρες σχεδόν όλη την πόλη χωρίς νερό, και επειδή «ατυχήματα» συμβαίνουνε καλού κακού ας έχουμε πάντα πρόχειρα μερικά μπουκάλια νερό.

Ας σημειωθεί επίσης ότι δυναμική παρουσία είχε στο έργο και η αρχαιολογική υπηρεσία της πόλης προκειμένου να προστατέψει οποιαδήποτε ενδεχομένως ευρήματα προκύψουν κατά την διάρκεια των εργασιών.

Καιρός ήταν να γίνει ένα έργο ουσίας για να νιώσουνε κάπως και οι πολίτες της Ερέτριας ότι ένα μέρος από τα τσουχτερά ποσά που πληρώνουνε στον λογαριασμό του νερού, τους επιστρέφεται.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: