Αναρτήθηκε από: Διαχειριστής | 21 Απριλίου, 2010

Ανακύκλωση «μια πονεμένη ιστόρια»


Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Πρόσφατα πριν λίγο καιρό μάλιστα σε όλους μας ανακοινώθηκε επίσημα η απόφαση του Δήμου μας για το ξεκίνημα της Ανακύκλωσης. Όλοι οι πολίτες ενημερώθηκαν και ευαισθητοποιήθηκαν  για την συλλογική και τόσο χρήσιμη προσπάθεια αυτή. Διανεμήθηκαν φυλλάδια μαζί με σακούλες ανακύκλωσης για το σκοπό αυτό, οι κάδοι τοποθετήθηκαν, το όχημα της ανακύκλωσης το οποίο ήταν από καιρό έτοιμο και αγορασμένο επιστρατεύτηκε, αλλά παρόλα αυτά η ανακύκλωση δεν ξεκίνησε ποτέ!

Προς μεγάλη μας λύπη λοιπόν διαπιστώσαμε το όχημα της ανακύκλωσης να περισυλλέγει απλά κοινά σκουπίδια από κοινούς κάδους!

Πληροφορίες μιλούν πως τα υπόλοιπα φορτηγά περισυλλογής σκουπιδιών είναι ακινητοποιημένα εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων, έτσι η λύση εδώθει … με την χρησιμοποίηση του απορριμματοφόρου που προοριζόταν για την ανακύκλωση και καλά που υπήρχε και αυτό γιατί θα μας έπνιγαν τα σκουπίδια τελικά!

Πληροφορίες επίσης μιλούν πως στο Σχηματάρι που είναι η τοποθεσία απόθεσης των ανακυκλωμένων σκουπιδιών φορτίο με ανακυκλωμένο υλικό δεν έχει φτάσει ποτέ.

Advertisement

Σχόλια

  1. Μάλλον κοροϊδευόμαστε…
    Μένω εκτός κέντρου Ερέτριας. Φυλλάδιο, ή σακούλα δεν έφτασε ποτέ, ούτε κάποιο ενημερωτικό υλικό…
    Βέβαια τελευταία ο δήμος έχει ως κύριο αντικείμενο το κυνήγι μαγισσών, καθώς κι άλλα «δημοτικά» επιχειρηματικά σχέδια αναμόρφωσης, προς όφελος των «πολλών»…


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: